Över 50 års erfarenhet

Evvery, tillsammans med noggrant utvalda producenter, har över 50 års erfarenhet från utveckling, tillverkning och försäljning av handskar för arbete och fritid. 

Vi vet hur varje stygn ska sys, hur materialet ska formas och vilket material som ska väljas.

Nytt från oss

Vi erbjuder Fri Frakt!

Fri frakt vid köp över 500 kr Vi erbjuder fri frakt vid köp över 500 kr! Fri frakt gäller för [...]

Läs mer
Nu kan du betala din order med Swish!

Äntligen kan ni betala er order snabbt och smidigt med Swish! Vid utcheckning anger du dina kunduppgifter och väljer Swish [...]

Läs mer
Nu kan du välja leveransalternativ vid betalning!

Vi har lagt till en funktion där du i samband med betalning kan välja leveransalternativ. Önskar du leverans till brevlåda, [...]

Läs mer

Våra varumärken och producenter

Granberg

Från en anspråkslös start på den norska landsbygden till att serva en global marknad. Det är Granbergs historia sammanfattad i en mening. Granberg levererar handskar till hårt arbetande händer världen över.

Vi på Evvery har valt Granberg som vår huvudsakliga samarbetspartner och leverantör av arbetshandskar. Vi delar passionen för handskar och vi på Evvery värdesätter möjligheten att utveckla bättre handskar tillsammans med våra kunder. Vi båda delar tron på ärlighet, förtroende och långsiktiga relationer.

Ett av marknadens bredaste och djupaste sortiment

Vi på Evvery erbjuder dig ett av marknadens största sortiment av handskar för arbete och fritid. Oavsett om du behöver arbetshandskar, engångshandskar eller olika typer av skyddshandskar så har vi rätt handske.

Till produkterna

Enastående logistik med leverans inom 48 timmar

Evvery, tillsammans med utvalda transportörer som PostNord och DHL, levererar lagerhållna artiklar till dig som kund inom 48 timmar under vardagar. 

Möt våra produktexperter

Evvery erbjuder dig som kund hjälp före och efter ditt köp. Våra produktexperter hjälper dig att välja rätt handske utifrån dina behov och krav.

Till våra produktexperter

FÖRETAGSINFORMATION

Evvery är en del av W&R Group AB

Organisationsnummer: 556949-0336
Momsregistreringsnummer: SE5569490336SE
Bankgiro: 510-9038
Godkänd för F-Skatt

W&R Group AB
Evvery
Siloplatsen 8

SE-131 31 Nacka