Nu använder vi 100% klimatkompenserade förpackningar!

För oss på Evvery är en viktig del hållbarhet och att vi värnar om vår miljö och vårt samhälle. Ett av våra värdeord är hållbarhet, och vi försöker varje dag minimera vår egen, våra producenters, leverantörers och våra kunders avtryck.

Som en del av detta arbete har vi från början av augusti 2021 börjat använda 100% klimatkompenserade emballage när vi skickar våra produkter till våra kunder för större delen av våra försändelser. Vi har under en längre tid använt oss av förpackningar tillverkade av papper istället för plast, men detta är ytterligare ett steg för att ansvar över det avtryck våra förpackningar och emballage ger, och som bonus är de både bättre och snyggare!

E-handelspåse i papper MailBag 100% Climate Neutral
E-handelspåse i papper MailBag 100% Climate Neutral
E-handelspåse papper CarryBag 100% Climate Neutral

Dessa förpackningarna erbjuder även enklare retur, då de enkelt kan återanvändas!

Ett liten insyn i vårt hållbarhetsarbete!